Comença la festa, torna GegantCat!

12/12/2020 20:00

Foto: Daniel Porta

Hola i benvingut/da a GegantCat, la que estem segurs que serà la teva web de fitxes i fotos de gegants.

Sí, aquest ha estat un any estrany per a tots. Amb tant de temps lliure, nosaltres hem decidit tornar després de ben bé uns 7 anys d'inactivitat i estem feliços d'estar de nou online. Com que no volem que t'avorreixis amb llargues explicacions sobre qui som i què fem, només et direm que si vols conèixer una mica més la nostra història i quina ha estat l'evolució d'aquesta pàgina, t'ho expliquem tot aquí. El que si volem dir és que: tornem amb més força i ganes que mai, recuperant tota la informació recopilada al llarg dels anys, tant en format text com fotogràfic per part de tota la gent que va col·laborar en el seu moment.

Però no volem que això quedi només així, el que més ens agradaria és que tu, que estàs llegint aquestes lletres i que també ets un fanàtic del món geganter, t'animis a participar i ens ajudis a fer gran GegantCat enviant-nos les teves pròpies fotos o fitxes de gegants. Volem que aquesta web sigui tan nostra com teva, per això ens hem pres molt seriosament els crèdits i l'autoria de tota la informació que pugem i el teu nom apareixerà al costat de la informació que ens enviïs, és el nostre agraïment! 

En resum, ara toca posar-s'hi mans a l'obra en actualitzar fitxes de gegants i seguir engrandint la base de dades de tots els gegants dels Països Catalans. T'animes a participar?

Si t'animes a col·laborar enviant una fitxa, pots fer-ho aquí. També pots actualitzar la informació d'una fitxa ja existent.

Per cert! Si encara no ens segueixes a les xarxes socials, et recomanem que ho facis ara! Ens trobaràs a FacebookInstagram i Twitter. Esperem que ho gaudeixis! 

Categories:General

Comparteix a les xarxes: