Què és GegantCat?

Comencem pel principi! GegantCat és un portal web dedicat al Món Geganter dels Països Catalans on trobaràs fitxes amb informació i fotografies de Gegants dels diferents pobles, ciutats, col·lectius i molt més!

Si fem memòria, la primera versió de la web neix durant l'estiu de 2003 amb el nom "ElsGeganters", una web molt senzilla que agrupava gran part d'informació de gegants exclusivament de la província de Tarragona, degut a la manca d'informació al respecte durant aquells anys.

Amb el pas dels anys, la web va adoptar el nom actual: GegantCat. Fent diversos rentats de cara en quant a disseny i utilització tot ampliant la informació gegantera a la resta dels Països Catalans i donant la possibilitat de fer participar als propis usuaris, per fer més i més gran la base de dades de gegants, amb un sistema d'enviament de fitxes. (Spoiler: si tens informació de gegants o vols que publiquem la teva foto, ens pots enviar una fitxa de gegants aquí).

Després d'uns anys d'inactivitat i amb una pèrdua parcial de la informació a Internet hem tornat amb moltíssima més força i ganes!

  • Hem recuperat la base de dades de la informació enviada durant els anys.
  • Hem desenvolupat de nou la web amb les tecnologies actuals per millorar l'experiència d'usuari i la gestió interna.
  • Hem pogut recuperar la base de dades que es va arribar a generar amb totes les col·laboracions del moment.
  • S'ha creat un disseny totalment renovat i corporatiu que identificarà a partir d'ara GegantCat a totes la xarxes. 

Per cert! Si encara no ens segueixes a les xarxes socials, et recomanem que ho facis ara! Ens trobaràs a Facebook, Instagram i Twitter. T'esperem! 

Ara si, benvinguts i benvingudes de nou a GegantCat,
la teva web de fitxes i fotos de gegants!

 

Equip GegantCat

  • Daniel Porta Ramos: Idea original i desenvolupament web
  • Mónica Sánchez Pallarés: Màrqueting i comunicació

 

Evolució estètica de GegantCat

A continuació, podràs donar un cop d'ull de l'evolució estètica fins a arribar a la web que estàs veient ara mateix i... que esperem que t'agradi!

Any 2004

 

Any 2006

 

Any 2008

 

Any 2010

 

Any 2011

 

Actualitat