Exposicions i mostres de gegants

27/01/2021 12:59

Foto: Geganters de La Llàntia (@gegantersdelallantia)

Les colles geganteres i les diferents entitats ja comencen a programar exposicions per les seves festes i, estaràs d'acord amb nosaltres que és tot un encert. Per què? Vivim temps complicats i actes com els dos esdeveniments que t'expliquem a continuació són perfectes per gaudir dels gegants del teu municipi i garantir les mesures de seguretat.

Fins que la situació ens torni a permetre sortir a ballar pels carrers i places de barris, pobles i ciutats, tindre l'oportunitat de gaudir de les exposicions i dels gegants en viu és una sort que a nosaltres ens encanta! Si a tu també t'agrada, pren nota del que t'expliquem a continuació!

Exposició de gegants a Mataró

Amb motiu de la festivitat de Sant Joan Bosco, la Colla Gegantera del barri de la Llàntia de Mataró organitzen una exposició de gegants amb més de 25 figures festives de la ciutat. L'esdeveniment es realitzarà aquest dissabte 30 de gener al pati de l'Església de Sant Joan Bosco (C/ de sant Pol 1, Mataró) i és imprescindible confirmar assistència amb entrada anticipada per poder accedir-hi (l'entrada és gratuïta).

Hi haurà passis cada 5 minuts. L'horari: d'11 h a 14 h i de 16:30 h a 18 h.

Si pots anar-hi, t'animem que gaudeixis d'aquesta oportunitat de visitar l'exposició!

Exposició de gegants a Castellbisbal

L'esdeveniment Retrobament Gegant del qual vam parlar a una entrada anterior, continua fins aquest diumenge 31 de gener a Castellbisbal. Una exposició amb gegants de diferents indrets del país amb motiu de la 30a Trobada de gegants de la localitat, aquest cop estàtica. La Colla ha informat d'un canvi important, i és que el diumenge 31 han hagut d'anul·lar la ballada dels gegants exposats per la suspensió de les activitats populars i tradicionals per la pròrroga de dues setmanes de les mesures de seguretat de la Generalitat.

Tanmateix, podràs gaudir des de dijous fins al dissabte de l'exposició de gegants a Castellbisbal, la trobaràs al Foier de l'auditori centre Cultural els Costals.

Els horaris de visita de l'exposició són:

  • Dijous i divendres de 17.00 a 20.00 hores
  • Dissabte de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores

 

Seguim treballant per la difusió del Món Geganter, no dubtis en posar-te en contacte i explicar-nos futurs esdeveniments geganters!

Categories:Agenda 2021

Comparteix a les xarxes: