Gegants de Corçà

Corçà
Gegants de Corçà

Autor/a foto: Colla Gegantera de Corçà

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Lluís i Julià

Mesures gegant: 3,70m / 43kg gegant: 3,50m / 34kg

Any 1998

Constructor Núria Fernández “EFE”

Entitat Colla Gegantera de Corçà

Socis de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Més informació

Per  fer el gegant Lluís, la colla gegantera de Corçà va escollir la figura de Lluís Prim i Texidor, més conegut com en Lluís Met, un avi del poble que era un dels personatges més emblemàtics i estimats del municipi, que representa la vellesa, el passat i el caràcter extrovertit i alegre de la gent del poble. Lluís Prim va néixer a Corçà l’any 1913 i ens va deixar el 21 de desembre del 2002 als 89 anys. El 23 de Maig de 1999 va ser escollit  avi de Catalunya pel programa de TV3 “xou com sou”.

El gegant el va construir l’artista local Núria Fernández “EFE”, té una alçada de 3,70m i un pes de 43 kg. Va ser  batejat  el  7 de juny de 1998 i la padrina va ser la Molinera de la colla gegantera de Flaçà.

El gegant Julià va ser construït per encàrrec de l’AMPA del CEIP el Rodonell de Corçà. Representa un alumne de l’escola. Construït per l’artista local Núria Fernández “EFE”, té una alçada de 3,50 i un pes de 34 kg.

Autor/a text: Colla Gegantera de Corçà

Fitxa enviada per: Miquel Corney
Fitxa actualitzada per: Colla Gegantera de Corçà
Darrera actualització: 25/01/2021

Darreres fitxes consultades