Més de 400 fitxes de gegants

28/12/2020 20:10

Foto: Daniel Porta

Sembla que fos ahir quan us donàvem la benvinguda a GegantCat, i t'animàvem a participar en l'enviament de fotos o fitxes de gegants, en un post amb el qual també inauguràvem aquest blog de gegants. En aquesta ocasió, el motiu d'aquest post és molt diferent i estem molt més contents de poder escriure una publicació com aquesta! T'imagines ja de què estem parlant, oi?

Com ja has pogut llegir al títol, hem arribat ja a les 400 fitxes de gegants (de fet, en el temps que hem trigat a publicar aquest post, les fitxes de GegantCat ja van pel camí de les 500). Bé és cert que quan vam començar ja ens acostàvem a les 300 fitxes de gegants, que vam poder recuperar de l'antiga època de GegantCat, però no us volem restar mèrit, ja que podem dir amb molta alegria que estem eternament agraïts per haver aconseguit superar la xifra de 400 fitxes de gegants en només dues setmanes de vida de la tornada del portal web!

Tenim molt clar que aquesta xifra ha estat gràcies vosaltres:

  • A totes les persones que dia a dia esteu col·laborant amb el portal web.
  • Les persones que ens envieu fitxes noves de gegants o feu modificacions de les ja existents.
  • Les que utilitzeu el portal web per informar-vos i us poseu en contacte amb nosaltres per fer peticions.
  • Totes les colles i ajuntaments que afavoriu la nostra difusió fent mencions en xarxes socials.

En definitiva, moltíssimes gràcies a tothom que esteu formant part d'una manera o altra d'aquesta comunitat que esperem que arribi a ser encara més gegant! Us animem a continuar tan participatius com fins ara, perquè sabem que encara ens queda molt camí que recórrer i sabem que, amb la teva ajuda, donarem molta més visibilitat als gegants dels Països Catalans.

Consells d'ús per a l'enviament de les fitxes de gegants

En aquests dies ens hem trobat amb què alguns i algunes de vosaltres ens contacteu per resoldre petits dubtes relacionats amb l'enviament de les fitxes de gegants. Per això hem pensat que era bona idea donar-vos uns petits consells a l'hora d'enviar fitxes. Són els següents:

  • Com ja us vam comentar a l'anterior entrada del blog, ens prenem molt seriosament els crèdits i, sobretot, l'autoria de tota la informació que pugem. Per aquesta raó, som incapaços de validar fitxes amb fotografies extretes directament d'Internet o ja publicades en altres pàgines web i de les quals el seu autor/a no té constància que quedarà publicat al portal web GegantCat.
  • Com bons aficionats d'aquest món geganter, ens agrada rebre fitxes amb molta informació, per conèixer curiositats i dades rellevants dels gegants que ens envies!
  • D'altra banda, si veus alguna fitxa incompleta, també pots col·laborar ampliant la informació fent clic al botó "modificar fitxa" en aquesta pàgina.

Un cop has pujat la teva fitxa, la publicació no és automàtica, ja que les revisem totes manualment, per aquest motiu us demanem paciència perquè és possible que hi hagi algunes altres fitxes pendents de revisió davant de la teva. Tot i que treballem cada dia per agilitzar la revisió i publicar les fitxes al més aviat possible!

Per cert! Si encara no ens segueixes a les xarxes socials, segurament no sàpigues que publiquem posts amb totes les fitxes noves o modificacions, per tant si has pujat alguna fitxa recentment, la teva foto apareixerà destacada en una publicació exclusiva de Novetats. Mola, oi? Recorda que pots fer repost de la publicació perquè els teus seguidors i seguidores també puguin accedir a la fitxa que ens has enviat!

I ja per acabar, volem informar-te que estem treballant per implementar millores al web de cara al 2021. Per tant, si tens qualsevol dubte o suggerència estarem encantats que et posis en contacte amb nosaltres!

Categories:General

Comparteix a les xarxes: