La decisió de l'ACGC amb GegantCat

12/04/2021 14:45

Foto: gegantcat.com

Si formes part d’una entitat o ets seguidor actiu del Món Geganter, segurament ja coneixes qui és i què fa l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, federació amb més de 35 anys d’història. Perquè et facis una idea, estem parlant d’una entitat federativa que agrupa a la majoria d’associacions dedicades a l’activitat gegantera de tota Catalunya i, en alguns casos, fins i tot té associats a la resta dels Països Catalans i altres indrets. 

T’expliquem tot això, no només perquè estem molt orgullosos de la seva tasca i en volem fer ressò, sinó també perquè hem arribat a un acord de col·laboració. Actualment, l’Agrupació compta amb més de 430 colles associades, més de 2000 gegants censats i un grandíssim nombre d’activitats relacionades amb tot l’ecosistema que envolta el món dels gegants. 

Tot i que l’ACGC compta amb una llarga història i suma un bon grapat de fites. Volem destacar el guardó amb el Premi Nacional de Cultura Popular concedit per la Generalitat de Catalunya l’any 2000.

La unió fa la força: acord de col·laboració amb l’ACGC

Com avançàvem, l’ACGC té com a tasca principal la divulgació, la conservació i l’estudi del món geganter. En aquest context neix la idea i la possibilitat d’iniciar aquesta col·laboració, amb la finalitat de dur a terme accions que ajudin a mantenir i fer gran el gran legat del Món Geganter

Et fem un petit resum sobre quines són les nostres accions conjuntes:

  • Digitalització i exportació de plafons de Gegants de les Colles associades.
  • Incorporació d’un distintiu amb el logotip de l’ACGC als Gegants de les 430 colles associades.
  • Ampliació de la base de dades gegantera de GegantCat.
  • Accions de comunicació per millorar la difusió de totes les activitats del Món Geganter.
  • I molt més!

En resum, seguim treballant per fer encara més gran el Món Geganter! Ara, més que mai, la unió fa la força!

Categories:General

Comparteix a les xarxes: