GegantCat a Catalunya Ràdio

27/02/2021 12:54

Foto: ccma.cat

Hola a tots i totes!

Avui us portem una nova entrada al bloc, una notícia que ens fa especial il·lusió i amb la que estem molt emocionats. GegantCat ha arribat als mitjans de comunicació!

Com que volem que escoltis el reportatge tu mateix/a, et deixem aquest enllaç al programa Mans (El Suplement) de Catalunya Ràdio:

El programa Mans (El Suplement) de Catalunya Ràdio

Aquest dissabte 27 de febrer GegantCat ha arribat a la ràdio. Si ja has escoltat el programa, esperem que l'hagis gaudit tant com nosaltres mentre el gravàvem! Com hauràs sentit, estem molt agraïts de l'acollida que ha tingut el projecte d'ençà que vam tornar, però la nostra alegria i satisfacció és gràcies a totes les persones que dia a dia ens ajudeu a fer-lo més gran. Per tant, aquest agraïment és per a tu, que ens envies fitxes noves de Gegants o que fas modificacions de les fitxes existents. Per a tu, que ens segueixes a les xarxes socials i ens ajudes a arribar a més usuaris fent like o repost de les nostres històries. Per a tu, que t'involucres i participes activament a les nostres entrevistes i, també, per a tu, que ens estàs llegint ara mateix! Gràcies a tots i totes!

Aprofitem per recordar-vos que sovint rebem missatges vostres dient que trobeu a faltar alguns gegants a la web. Si llegint això estàs pensant en alguna colla, entitat o persona particular que podria col·laborar amb la informació dels seus gegants, no t'ho pensis més i fes-li saber que aquí l'esperem amb els braços ben oberts!

 

Categories:General

Comparteix a les xarxes: