Gegants Nòrdics de Soslona

Solsona
Gegants Nòrdics de Soslona

Autor/a foto: Joel Baro

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Els Nòrdics de Noruega

Mesures 3,60m

Any 2022

Constructor Anònim

Entitat ELS NÒRDICS I GEGANTONS TONCAM

Més informació

En una remota vall de Noruega, Els Nòrdics cansats de repartir a Noruega y del clima , van decidir deixar enrere la seva terra natal i emprendre un viatge per buscar un nou destí,van trobar Solsona , a la recerca de noves oportunitats i un nou començament. Els dos valents aventurers estaven units per un amor profund i una determinació ferma, que els impulsava a enfrontar-se als reptes que es presentaven en el camí cap a aquesta terra desconeguda.

Amb coratge i determinació, van travessar muntanyes nevades i boscos frondosos, en un viatge ple de dificultats però també de moments d'unió i esperança. A mesura que s'acostaven a Solsona, el paisatge canviava i els seus cors s'omplien d'emoció davant de la bellesa i la promesa d'un nou començament.

Finalment, van arribar a Solsona, acollits per la calidesa dels habitants locals, els Nòrdics van trobar una nova llar en aquesta terra acollidora, on van poder establir-se i començar una nova vida junts, i fent excursions per tot arreu.

Autor/a text: Toni Camps, Joel Baro

Fitxa enviada per: Toni Camps

Darreres fitxes consultades