Gegants del Col·legi Cor de Maria de Mataró

Mataró
Gegants del Col·legi Cor de Maria de Mataró

Autor/a foto: Arxiu Gegantervilanoví

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Joaquim, Maria i Pau

Mesures 3,20m i 30k gegants i 2,10m i 5kg gegantó

Any 2004 gegants i 2011 gegantó

Constructor Alumnat de 4t d'ESO

Entitat Collar Gegantera Cor de Maria de Mataró

Més informació

La Maria és una alumna de secundària ben aplicada amb una gran carpeta plena d'apunts, resums i esquemes per preparar bé el seu pròxim examen, també porta un gran ram de flors que li ha regalat un dels seus múltiples seguidors.

En Joaquim és el Germà de la Maria que encara va a la primària és un nen juganer i una mica esbojarrat i porta una gran pilota a les mans que ha portat per jugar al pati amb els seus amics. També és un jugador de l'equip del centre, per això porta la samarreta de l'equip.

En Pau és el petitó de la família i encara va a infantil, fa poc que va a l'escola i encara no s'ha acostumat, porta una cometa per poder-la fer volar quan acabi l'escola, és un nen somiador i està ideat perquè els petits de la casa comencin a adaptar-se al que és portar un gegant i després poder portar a en Joaquim o a la Maria.

Autor/a text: Martí Sentís

Fitxa enviada per: Martí Sentís

Darreres fitxes consultades