Gegantona de l'escola Àgora de Barcelona

Barcelona
Gegantona de l'escola Àgora de Barcelona

Autor/a foto: Berta Barreda

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Agoreta

Mesures 1.80m

Any 2019

Constructor Taller Sarandaca

Entitat AFA Escola Àgora BCN

Més informació

L’Agoreta neix el 2019 del projecte de l’AFA “l’Àgora vol ser una escola gegantera” amb l’objectiu d’ajudar a crear una gran família, on petits i grans gaudeixin de les festes i activitats de l’escola i del barri.

Aquell mateix any, s’inicia un procés participatiu amb tots els infants de l’escola, on primer s’escull el disseny de la gegantona d’entre més de 90 dibuixos presentats a concurs, i posteriorment un altre concurs per escollir el nom.

El taller Sarandaca de Granollers va ser l’escollit per donar vida al dibuix guanyador, i la roba i la resta de complements han estat elaborats per membres de la comissió gegantera de l’AFA.

L’Agoreta es va presentar a tota la comunitat educativa el dia de Sant Jordi de 2021, i des d’aleshores surt sempre acompanyada pels BatukÀgora, el grup de batukada que l’AFA va crear dins del mateix projecte geganter.

Autor/a text: AFA Escola Àgora BCN

Fitxa enviada per: Bruno López
Fitxa actualitzada per: Berta Barreda (membre AFA Escola Àgora BCN)
Darrera actualització: 30/09/2022

Darreres fitxes consultades