Gegants Nous de Viladecans

Viladecans
Gegants Nous de Viladecans

Autor/a foto: Octavi Sempere

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Àlex i Eulàlia

Mesures -

Any 2022

Constructor Toni Mujal

Entitat Diables de Viladecans

Socis de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Més informació

Son dos gegants d'aspecte jove amb vestits tradicionals que representen una parella balladora de La Tornaboda, un ball tradicional que es balla diumenge de carnaval entre Viladecans i Gavà. Es van estrenar a la Festa Major d’Hivern i els seus padrins han estat la Blanca i el Manuel, de la Colla de Gegants i Grallers de Casablanca (Sant Boi de Llobregat)

El nom d’Eulàlia ve en memòria d’Eulàlia Amat, la qual generosament va donar Ca n’Amat, on aviat tindrem el Museu de la Ciutat. Duu un tatuatge al coll que significa família, que és el més representatiu de qualsevol colla de gegants. Ell es diu Àlex, en memòria d'un company de la colla que a més va ser el president durant molts anys. Duu un tatuatge al braç que representa un diable, símbol de la colla de la que forma part. També porta una "Pulsera Candela" feta a mida (de la fundació Sant Joan de Deu per la lluita del càncer infantil)

Autor/a text: Octavi (Diables de Viladecans)

Fitxa enviada per: Bruno López
Fitxa actualitzada per: Octavi Sempere
Darrera actualització: 04/03/2022

Darreres fitxes consultades