Geganta Arlet de Reus

Reus
Geganta Arlet de Reus

Autor/a foto: Colla Gegantera dels Alegre

Termes i condicions: L'usuari/a serà lliure de poder utilitzar les dades que proporciona GegantCat que necessiti. Respecta citant les fonts de procedència: @gegantcat i www.gegantcat.com

Comparteix a les xarxes:
Informació dels gegants

Noms Arlet

Mesures 2,80m

Any 2018

Constructor Taller Sergi Iglesias

Entitat Colla Gegantera dels Alegre

Més informació

L'any 2018, la Colla Gegantera dels Alegre, coincidint amb la celebració del desè aniversari, va voler presentar un nou element, la Geganta Arlet. Respresenta una jove donzella medieval, amb un ram de flors, i que canvia per una rosa la diada de Sant Jordi. El nom d’Arlet, va ser escollit pel seu significat, ja que es tendeix a utilitzar especialment a una vida d’amor, bons sentiments i noblesa.

Va ser estrenada el divendres 13 de juliol del 2018, en el marc de les Festes del Barri del Carme de Reus, en un gran acte desprès del pregó de festes, presentat pel periodista reusenc Josep Baiges i que va comptar amb una desena de colles convidades de la comarca.

L’Arlet va ser apadrinada pels gegants de la Colla “La Pessigolla” de Valls, en Pere de Lusignan i l’Elionor d’Aragó, construïts pel mateix pare que l’Arlet, en Sergi Iglesias.

Autor/a text: Colla Gegantera dels Alegre

Fitxa enviada per: Arnau Fernández

Darreres fitxes consultades